Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Infotrafic anunță că circulația este deviată, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, pentru efectuarea unor lucrări de întreținere

Income Magazine
Autostrada 2

Centrul Infotrafic anunță că circulația este deviată, marți, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, anunță MEDIAFAX.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Potrivit Poliției Române, circulația este restricționată între localitățile Lehliu Gară şi Dor Mărunt din judeţul Călăraşi, unde se fac lucrări de întreținere.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 68+800 de metri-75+900 de metri, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Vezi si: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD .

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea temporară de la fața locului și să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.