Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Infotrafic anunță că vizibilitatea este sub 50 de metri pe autostrada A3 București –Ploiești, dar și pe șosele din 12 județe, din cauza ceții

Radio Iasi
Ceață

Vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe autostrada A3 București –Ploiești, dar și pe șosele din 12 județe, anunță MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 50 de metri pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București – Ploiești.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

Totodată, este semnalată ceață pe mai multe șosele din județele Mureș, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmbovița, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea și Mehedinți, vizibilitatea fiind scăzută sub 200 de metri.

„Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare”, transmite Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.