Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Infotrafic anunță ninsori în mai multe județe din țară: polițiștii recomandă prudență în trafic

realitateatv.net
ninge ninsoare iarna

Ninge în mai multe județe din țară, în zona de munte, iar în altele este semnalată ceață, joi dimineața. Polițiștii recomandă prudență în trafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că joi dimineața sunt semnalate ninsori ușoare în zona înaltă, de munte a județelor Argeș, Gorj, Vâlcea, Cluj, Bihor, Maramureș, Alba și Suceava, fără probleme în ceea ce privește circulația auto, informează Mediafax.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele Mehedinți, Maramureș, Harghita, Botoșani, Iași și Neamț.

Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Citește și: Campania de vaccinare, începută cu stângul. O recunoaște chiar Valeriu Gheorghiță: 'A fost o situație extrem de neplăcută'

Pentru prevenirea accidentelor de circulație pe drumurile publice, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță între mașini, să folosească pe timpul zilei luminile de întâlnire și să nu efectueze manevre periculoase la volan. De asemenea, polițiștii le recomandă șoferilor ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.