Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Infotrafic: Carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună pe majoritatea drumurilor din țară

mediafax.ro
ceață

Pe drumurile principale din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 7 Pitești - Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere. Sunt restricții în Prahova și Caraș-Severin, scrie Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.

Pe arterele rutiere principale din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 7 Pitești - Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare.

Județul Prahova - DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+800 de metri, în localitatea Nistorești, în urma precipitațiilor din ultima perioadă, de pe versant se scurg pe carosabil bucăți de pământ și bolovani. Din acest motiv s-a restricționat banda I a sensului Ploiești către Brașov.

Județul Caraș-Severin, circulația rutieră este oprită pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare în zona montană a județului Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), fără a fi impuse restricții de trafic. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Este semnalată ceață, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județul Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.