Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul multifuncțional Sfântul Andrei continuă imunizarea cetățenilor împotriva Covid-19, indiferent de adresa domiciliului

Centrul multifuncțional Sfântul Andrei
Centrul multifuncțional Sfântul Andrei centru vaccinare

Centrul de vaccinare Sf. Andrei continuă imunizarea cetățenilor, indiferent de adresa din cartea de identitate, aceștia putând veni la centrul cel mai apropiat de domiciliul sau locul de muncă.

Centrul este situat în incinta Liberty Center din Sectorul 5, iar programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Pentru detalii, persoanele interesate sunt rugate să sune la numerele de telefon 031.425.59.68/031.425.59.69 (luni - joi, 08:00 - 16.30 și vineri, 08:00 - 14:00).

De asemenea, aceștia pot alege cu încredere vaccinarea de tip drive-thru de la centrul din zona Târgul Pucheni - Șoseaua Sălaj nr. 411 - 417, care funcționează ZILNIC, de luni până duminică, timp de 12 ore, în intervalul orar 08.00 - 20.00.

BioNTech este vaccinul anti-COVID-19 administrat cu, dar și fără programare prealabilă în platforma electronică, prin prezentarea directă cu actul de identitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.