Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul oraşului Cernavodă, inundat de o ploaie torenţială. Drum naţional, blocat din cauza pietrişului adus de ape

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
inundatii 2018

Mai multe străzi din centrul oraşului Cernavodă au fost inundate joi, în urma unei ploi torenţiale, câteva maşini parcate în zonă fiind blocate în apă. De asemenea, un drum naţional a fost blocat în localitatea Saraiu din cauza apei şi a pietrişului adus de ploi de pe străzile laterale (news.ro).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cernavodă, o ploaie torenţială a inundat joi centrului oraşului şi mai multe străzi au fost afectate.

De asemenea, câteva maşini parcate  în zonă au avut de suferit, apa depăşind portierele în unele cazuri. Autorităţile spun că la fiecare ploaie torenţială centrului oraşului se inundă deoarece apa de pe toate străzile din zonă se scurge acolo,  echipele de intervenţie deplasându-se în zonă pentru îndepărtarea apei.

Probleme din cauza ploii torenţiale au fost şi pe DN 22A unde drumul a fost inundat, dar şi blocat din cauza pietrişului adus de ape de pe străzile laterale.

Circulaţia a fost închisă în această zonă câteva zeci de minute, utilajele Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa intervenind pentru îndepărtarea pietrişului astfel încât drumul a putut fi redat circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.