Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor din SUA anunță că persoanele vaccinate complet nu trebuie să mai stea în carantină după expunerea la COVID-19

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 3

Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor din Statele Unite (CDC) a anunţat miercuri că persoanele care au primit ambele doze ale vaccinului împotriva coronavirusului nu trebuie să mai respecte perioada de carantină după ce au intrat în contact cu o persoană depistată cu COVID-19, informează Reuters, potrivit AGERPRES.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

''Persoanele vaccinate complet care îndeplinesc criteriile nu vor mai fi nevoite să stea în carantină după ce au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19'', a precizat CDC.

Aceste criterii includ persoanele care au fost vaccinate complet, expunerea a avut loc într-un interval de trei luni de la administrarea ultimei doze de vaccin şi au rămas asimptomatice de la momentul expunerii curente, potrivit agenţiei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.