DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Centrul Sf. Elisabeta din Chișinău oferă sprijin în criza de sarcină

gravida

Zilele Porților Deschise la noul Centru Sf. Elisabeta din Chișinău s-au încheiat marți. Centrul a fost înființat la finele anului trecut de Asociația Moldova pentru viață pentru a sprijini femeile în criză de sarcină și familiile în dificultate.

„Am avut bucuria să întâlnim oameni cu dorința puternică de a cunoaște problematica crizei de sarcină și de a se implica în lucrarea binelui”, a declarat Nadejda Usatîi, coordonatoarea centrului, potrivit basilica.ro.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare

„Vizitatorii au transmis gânduri de încurajare și de susținere pentru femeile aflate în criză, îmbrățișând cu sufletul copilul ascuns sub altarul inimilor acestor mame. Cel mai mic vizitator a fost o fetiță de 11 luni!”, a adăugat ea.

Gândurile vizitatorilor

,,O idee impresionantă pentru Moldova.” (Aliona P., profesoară de l. engleză)

,,Felicitări pentru protecția vieții celor care încă nu pot lupta singuri, pentru ei!” (Viorica S., mamă a 3 copii)

,,Mult am visat să fie și la noi un astfel de centru! Să vă întărească Cel de Sus în această lucrare de preț înaintea Domnului!” (Oltea B., nutriționist)

,,Oamenii care o înconjoară pe femeia însărcinată pot schimba cursul întregii omeniri.” (Grigore L., jurist)

,,Dumnezeu să binecuvânteze toată lucrarea desăvârșită în acest centru. Miracolul de a crește o viață înlăuntrul unei ființe este de necomparat. Dar din dar se face Rai!” (Andreea R., mamă a 3 copii)

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Cum putem ajuta

Centrul, situat pe Str. București nr. 59 din Chișinău, oferă servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de sprijin în funcție de nevoile specifice ale beneficiarilor.

Nadejda Usatîi a făcut apel la toți cei interesați să se informeze despre realitatea crizei de sarcină, să se implice ca voluntari și să doneze după puteri pentru susținerea femeilor și copiilor lor. „Să avem curajul să înmulțim binele!”, a spus ea.

Dacă sprijinim viața copilului, vom putea constata că acesta poate oferi „un dar însutit față de efortul nostru, iar binele făcut va spori și va bucura pe alții”, a adăugat coordonatoarea.

Pentru donații

Asociația Moldova pentru viață

IDNO 1015620004654

Codul IBAN: MD90AG000000022512941974

B.C. MOLDOVA-AGROINDBANK S.A.

Suc. 12 Chișinău

Codul bancar AGRNMD2X438

Contact

E-mail: centrulelisabeta@gmail.com

Telefon: (+373) 78 127 007; (+40) 79430077

Facebook: Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Elisabeta”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.