Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cenușa bunicii a ajuns în mașina de spălat: Nepoata care a făcut descoperirea dă vina pe motan

Instagram
Briley Coates nepoata cenusa bunica masina de spalat motan

Cenușa bunicii a ajuns în mașina de spălat: Nepoata care a făcut descoperirea dă vina pe motan

O femeie a avut parte de o surpriză neașteptată când a descoperit că cenușa bunicii ei ajunsese în mașina de spălat. Deși îngrozită, tânăra a realizat rapid că principalul vinovatpentru furtul cenușei și pentru ascunderea ei printre hainele murdare, fără ca ea să observe, a fost motanul ei.

Briley Coates, în vârstă de 30 de ani din Norfolk, a împărtășit întâmplarea amuzantă pe rețelele sociale, spunând că de obicei cenușa era păstrată într-un săculeț pe care îl ținea în casă. Cu toate acestea, în timp ce făcea curățenie și scotea rufele de la spălat, a descoperit cu stupoare cenuşa bunicii ei aşezată în cuva maşinii.

Tânăra a dat vina pe motan

“Îmi scoteam rufele din maşina de spălat când am văzut sacul cu cenuşa bunicii mele în cuva maşinii şi am început să râd isteric, dar eram totodată şi foarte confuză. Cum ajunsese acolo? Trebuia să fie într-un sertar la etaj”, explică BrileyÎnainte de a pune hainele în mașina de spălat, tânăra bănuiește că motanul ei Menace, în vârstă de doi ani, rasă norvegiană, ar fi furat sacul cu cenușă dintr-un sertar de la etaj, unde era depozitat.

Ea este convinsă că motanul cel mai probabil s-a jucat cu săculețul ce conținea cenușa bunicii, iar acesta a ajuns cumva în mormanul de rufe murdare. Ulterior, fără să observe rămășițele bunicii, Briley a luat hainele și le-a așezat în mașina de spălat.Povestea amuzantă a stârnit un val de reacții pozitive pe internet, mulți internauți speculând chiar că incidentul poate fi un semn pentru tânără de la bunica ei.

“Cel mai probabil motanul a scos săculeţul din sertar, după ce a văzut şnurul atârnând. Mereu face boacăne, tocmai ce-l găsisem alergând cu el în gură. Am râs instantaneu chiar dacă nu aveam vreo stare bună. Bunica mea mi-a spus că va fi întotdeauna prin preajmă şi eu cred în astfel de lucruri. Şi mama a spus acelaşi lucru, că bunica sigur îmi joacă feste”, spune Briley, potrivit ziare.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.