Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful unei firme de 2 miliarde de dolari a fost DEMIS, după ce a consumat LSD la serviciu

Justin Zhu

CEO-ul unui startup de 2 miliarde de dolari din Silicon Valley a fost concediat după ce a experimentat cu LSD la muncă, potrivit Ziarului Financiar.

Cofondatorul şi CEO-ul startup-ului american de marketing Iterable a declarat că a fost concediat după ce a experimentat cu LSD la muncă, un trend controversat, însă destul de comun în rândurile antreprenorilor tineri din Silicon Valley, scrie Forbes.

Iterable i-a transmis recent staff-ului că board-ul companiei l-a demis din funcţie pe Justin Zhu, fost angajat la Twitter şi Google care a cofondat în 2013 startup-ul.

Fostul director executiv a declarat ulterior că a folosit drogul în doze mici pentru a-şi îmbunătăţi nivelul de concentrare.

În ultimii ani, Iterable a fost evidenţiat în repetate rânduri de Forbes. Compania cu sediul în San Francisco a atras clienţi de renume precum serviciul de livrat mâncare DoorDash şi firma imobiliară Zillow Group, care înregistrează o capitalizare bursieră de peste 32 de miliarde de dolari.

Silicon Valley are o istorie lungă în ceea ce priveşte drogurile psihedelice, unii antreprenori recunoscând că LSD-ul reprezintă o sursă suplimentară de creativitate. Atât Bill Gates cât şi Steve Jobs au declarat că au experimentat la un moment dat cu LSD, cofondatorul Apple spunând că a fost „unul dintre cele mai importante lucruri” din viaţa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.