Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul companiei de creditare Better.com, a concediat peste 900 de angajați prin Zoom: Dacă vă aflaţi aici, sunteţi parte din grupul ghinionist care e destituit

forbes.com
Vishal Garg

Vishal Garg, CEO al companiei de creditare Better.com, a anunţat în cadrul unui webinar pe Zoom că aproximativ 9% dintre angajaţi sunt concediaţi, conform news.ro.

El a informat brusc mai mult de 900 de angajaţi că rămân fără locuri de muncă înainte de Crăciun.

„Dacă vă aflaţi aici, sunteţi parte din grupul ghinionist care e destituit”, a spus Garg, citează CNN. „Angajamentul vostru va fi încheiat cu începere imediată”.

Garg le-a spus că ar trebui să se aştepte la un e-mail din partea departamentului de Resurse Umane care va oferi detalii legat de beneficii şi compensaţii.

„Să fii nevoit să faci concedieri este dureros, mai ales în această perioadă a anului”, a spus Kevin Ryan, CFO, într-un comunicat. „

Garg a citat eficienţă pe piaţă, realizările şi producătivitatea ca motive din spatele deciziei de concediere.

Fortune a scris ulterior că Garg i-a acuzat pe angajaţi că au furat de la colegi şi clienţi, că au fost neproductivi şi au lucrat doar câte două ore pe zi.

„Este a doua oară în cariera mea când fac asta şi nu vreau să fac asta. Ultima dată când am făcut-o, am plâns”, a spus Garg în scurta videoconferinţă.

Compania, susţinută de Softbank, a anunţat în luna mai că devine publică prin SPAC şi săptămâna trecută a primit 750 de milioane de dolari bani gheaţă ca parte a înţelegerii. Compania se pregăteşte să aibă mai mult de 1 miliard de dolari în bilanţul contabil.

Anterior, Garg a fost implicat într-o controversă, potrivit unui e-mail obţinut de Forbes. „Sunteţi al naibii de înceţi. Sunteţi nişte delfini tâmpiţi... Opriţi, opriţi asta acum. Mă faceţi de râs”, le-a scris el angajaţilor.

În august, Daily Beast a scris că unul dintre angajaţii loiali lui Garg a primit cadouri importante, precum acţiuni în valoare de milioane de dolari. Acea persoană a fost apoi plasată în concediu administrativ pentru intimidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.