Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul grupului Condé Nas, care deține branduri ca Vanity Fair, Wired, GQ, şi New Yorker, va fi schimbat din funcție

4vector.com
Vanity Fair

Bob Sauerberg va fi schimbat din funcţia de CEO al grupului Condé Nast, care plănuieşte să fuzioneze operaţiunile din SUA cu cele internaţionale şi a început deja să caute un director executiv care să conducă această companie ca o entitate media globală.

Compania, între brandurile căreia se numără Vanity Fair, Wired, GQ, şi New Yorker, a anunţat că va combina afacerile din Statele Unite cu cele ale Condé Nast International, scrie Variety.

Informaţia a fost inclusă într-un memo transmis echipei Condé Nast de membrii comitetului de conducere Jonathan Newhouse (CEO Condé Nast International) şi Steve Newhouse (preşedinte Advance digital).

„Ce a devenit clar este că aspiraţiile noastre nu mai sunt bine reprezentate de vechea noastră structură de conducere a două companii. Am ajuns la concluzia că este momentul oportun să contopim compania din SUA cu cea internaţională pentru a atinge potenţialul maxim al Condé Nast pentru publicul şi partenerii noştri”, au transmis cei doi.

Sauerberg va fi în continuare CEO al Condé Nast U.S. până la sosirea noului CEO global, după care „va pleca pentru a urmări alte oportunităţi”. El va continua să reprezinte Advance (compania mamă a Condé Nast) la conducerea Reddit, în care Advance deţine o parte minoritară.

Bob Sauerberg s-a alăturat Condé Nast în 2005, ca vicepreşedinte executiv, iar Jonathan şi Steve Newhouse i-au recunoscut meritul de a reuşi să conducă Condé Nast într-o perioadă de transformare majoră.

După instalarea noului CEO, Jonathan Newhouse va deveni preşedinte şi îşi va abandona poziţia de CEO al Condé Nast International.

Compania plănuieşte să păstreze sediile din New York şi Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.