Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetări într-un dosar de lipsire de libertate, în urma unei sesizări de răpire

dosare
"La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, ca urmare a sesizării unei persoane prezente la locul producerii evenimentului. În fapt, la aceeaşi dată, o tânăra, de 18 ani, din Bălăuşeri, însoţită de fostul partener, s-ar fi deplasat cu un autoturism într-o direcţie necunoscută, după ce iniţial acesta ar fi determinat-o să rămână în maşină împotriva voinţei sale. În baza celor furnizate, poliţiştii au demarat investigaţii specifice, pentru depistarea persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor ce se impun", a precizat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, marţi, în baza colaborării cu poliţiştii din cadrul IPJ Bihor, aceştia din urmă i-au depistat pe cei doi pe raza judeţului Bihor.

"În continuare, poliţiştii din Mureş efectuează cercetări, pentru clarificarea cu exactitate a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale în consecinţă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureş", a precizat IPJ Mureş.

Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul are 43 de ani şi din primele cercetări reiese că tânara de 18 ani, care obţinuse ordin de protecţie împotriva lui, şi-ar fi dat întâlnire cu el şi au mers într-o plimbare cu maşina, fiind însoţiţi de o prietenă de-a fetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.