Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetătorii chinezi dau publicitații un STUDIU cu rezultate NEAȘTEPTATE privind morțile cauzate de coronavirus

captură TV
coronavirus China

Studiu inedit realizat de cercetătorii chinezi privind morțile cauzate de coronavirus. Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din China a făcut un studiu despre coronavirus, iar rezultatele arată că cea mai mare rată de deces, de 14,8 la sută, se înregistrează în rândul oamenilor cu vârsta peste 80 de ani.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Accident cu cinci mașini lângă Ambasada Chinei din București

Cel mai mare studiu despre coronavirus, realizat de Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din China, arată că rata mortalităţii în provincia Wuhan este uriaşă, de 2,9%, în comparaţie cu cea înregistrată în restul Chinei, de 0,4%.

Potrivit studiului, 80,9 la sută dintre cazurile de infecție sunt moderate şi 4,7 la sută dintre cei infectaţi sunt în stare critică. Nu există niciun deces în rândul copiilor cu vârste până în 9 ani, iar rata de deces a celor până în 39 de ani este de 0,2 la sută.

Cea mai mare rată de deces, de 14,8 la sută, se înregistrează în rândul oamenilor cu vârsta peste 80 de ani, mai arată studiul.

Persoanele deja bolnave şi doctorii care tratează bolnavii sunt celelalte două categorii cu risc mare de infecţie. Rezultatele studiului sunt confirmate de moartea directorului unui spital din Wuhan.

Numărul victimelor epidemiei de coronavirus a depăşit 1.800, dar specialiştii vin şi cu o veste bună. Vârful epidemiei a trecut şi tot mai puţin oameni se îmbolnăvesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.