Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceremonia de acordare a premiilor BAFTA va fi organizată mai devereme în 2020, cu o săptămână înaintea galei Oscar

BAFTA

Ceremonia de acordate a premiilor BAFTA va avea loc mai devreme în 2020, pe 2 februarie, cu o săptămână înaintea galei premiilor Academiei Americane de Film, care a fost stabilită în urmă cu câteva luni pe 23 februarie, potrivit Variety, informează News.ro.

Noua dată stabilită pentru ceremonia premiilor BAFTA nu se mai suprapune cu Festivalul de Film de la Berlin, aşa cum s-a întâmplat anii trecuţi, provocând probleme organizatorilor. Însă, acum este posibil ca ceremonia premiilor Oscar să coincidă cu cea de la Berlinală, care încă nu şi-a stabilit datele pentru anul 2020.

Anul viitor, ceremonia BAFTA va avea loc aşa cum a fost planificată, pe 10 februarie, iar nominalizările vor fi prezentate la începutul lunii ianuarie. Gala Oscar va avea loc pe 24 februarie în 2019.

Organizatorii BAFTA au anunţat anterior că intenţionează să păstreze data decernării premiilor, pe locul secund ca importanţă după Oscar, înaintea celor acordate de Academia Americană de Film, aşa cum a fost din 2001. În 2020, perioada dintre cele două gale va fi redusă la o săptămână, nu la două, cum era de obicei.

Schimbarea datei va avea impact asupra termenului limită pentru vot şi a anunţului privind nominalizările

Într-un comunicat, organizatorii BAFTA au afirmat că "întregul program al ceremoniilor 2019/2020 va fi anunţat în timp util".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.