Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceremonia de introducere a lui Kobe Bryant în Hall of Fame al baschetului, care ar fi trebuit să aibă loc în acest an, se va desfăşura în 2021

kobe bryant

Ceremonia de introducere a lui Kobe Bryant în Hall of Fame al baschetului, care ar fi trebuit să aibă loc în acest an, se va desfăşura în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează ESPN, potrivit news.ro.

“Categoric nu va avea loc în august. Va trebui să se desfăşoare în primele luni ale anului viitor. Ne vom reuni în vreo două săptămâni pentru a analiza opţiunile”, a declarat Jerry Colangelo, preşedintele Naismith Basketball Hall of Fame.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Colangelo a precizat că se vor organiza ceremonii separate pentru promoţia de includere în Hall of Fame pe 2020 şi cea pe 2021, deşi evenimentele vor avea loc în acelaşi an. “Nu le vom combina. Promoţia pe 2020 este una foarte special şi merită propriul omagiu”, a afirmat preşedintele Hall of Fame.

Iniţial, ceremonia din acest an era programată la 29 august, la Springfield. Boston Globe a scris săptămâna trecută că evenimentul a fost amânat pentru octombrie.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Din promoţia de includere din 2020 fac parte Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett, Tamika Catchings, Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Kim Mulkey, Barbara Stevens şi Patrick Baumann.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.