Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerere ireală pentru turiști în Brașov: Cei care poartă bocanci sunt acuzați că strică pârtia

partie

Numeroşi turişti aflaţi la munte în zona Braşovului aleg să coboare cu bocancii pe pârtiile de schi, stricând astfel stratul de zăpadă amenajat pentru practicarea sporturilor de iarnă. În acest context, compania care amenajează pârtiile din Poiana Braşov îi roagă pe cei care procedează astfel să renunţe la acest obicei, întrucât din cauza lor se pot produce accidente pe pârtie.

Reprezentanţii companiei Comprest, care se ocupă de salubrizare, dar şi de amenajarea pârtiilor din zona Poiana Braşov fac publice, marţi, imagini în care se vede cum stratul de zăpadă de pe pârtiile amenajate cu utilajele speciale, denumite Ratrac, este stricat de cei care merg în drumeţie pe munte şi coboară din Masivul Postăvaru pe pârtii, încălţaţi cu bocanci.

”Revenim cu rugămintea insistentă de a evita sa alegeţi ca traseu de coborâre din Masivul Postăvaru mijlocul pârtiilor.  După ce colegii noştri amenajează stratul de zăpadă,  acţionând cu ratracul pentru nivelarea pârtiilor, turiştii optează pentru coborârea pe pârtie cu bocancii, rezultatul fiind cel din imagine”, scriu reprezentanţii Comprest maţi, pe reţelele de socializare.

Aceştia atrag atenţia asupra faptului că, dincolo de faptul că stratul de zăpadă amenajat pe pârtiile de schi este deteriorat, un astfel de comportament poate duce şi la accidentarea celor care practică sporturile de iarnă.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.