Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea crescută din piață a determinat Airbus să-și înființeze propria academie de zbor

http://www.airliners.net
avion A380 Airbus Emirates

Compania franceză Airbus a anunţat, joi, că a decis înfiinţarea propriei academii de zbor şi extinderea serviciilor de pregătire pentru a răspunde cererii crescute din partea pieţei pentru pregătirea piloţilor cadet din Europa, potrivit news.ro.

Academia va folosi instructori standardizaţi Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeţilor, potrivit companiei.

”Academia de zbor Airbus Europa, cu sediul în Angouleme, Franţa, va folosi instructori standardizaţi Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeţilor, program aprobat de EASA la sfârşitul anului 2018. Acesta va completa fazele intermediare şi avansate de pregătire, deja utilizate în reţeaua de pregătire care are 17 sedii în lume”, se arată în comunicat.

Academia îşi propune să pregătească până la 200 de cadeţi anual utilizând nave dotate cu unul sau mai multe motoare, echipate integral cu tehnologie digitală, precum şi cu simulatoare de zbor de ultimă generaţie.

”Academia de zbor Airbus Europa reprezintă o oportunitate pentru absolvenţii de liceu din toată lumea, care au împlinit 18 ani. Candidaţii vor fi testaţi atât online, cât şi la sediul academiei înainte de a fi declaraţi admişi pentru pregătirea care include 750 ore de zbor la sol, plus 200 de ore de zbor”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.