Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea de reținere și arestare pentru Rizea a ajuns la Parlament: Când se va decide soarta acestuia

cristian rizea

Cererea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, pentru încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului Cristian Rizea, a ajuns la Camera Deputaţilor, Biroul Permanent urmând să se reunească joi dimineaţă pentru a stabili calendarul analizei documentelor.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cere sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a lui Cristian Rizea pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. "În conformitate cu prevederile legale şi constituţionale, procurorul-şef (...) a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererea şi referatul întocmit în cauză, în vederea sesizării ministrului Justiţiei pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului Rizea Cristian", se arată într-un comunicat al DNA.

Conform aceleiaşi surse, Rizea este cercetat pentru trafic de influenţă, spălarea banilor în formă continuată (două acte materiale) şi influenţarea declaraţiilor (două fapte). Deputatul mai este acuzat că a încercat să influenţeze doi martori din dosarul în care era cercetat de procurorii anticorupţie, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.