Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CERT-RO va organiza un workshop online de prezentare a Programului CEF Telecom

securitate cibernetica

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) va organiza, în data de 17 septembrie, un workshop online de prezentare a Programului Connecting Europe Facility (CEF) Telecom.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, CEF Telecom este un instrument-cheie al Uniunii Europene (UE) pentru a facilita interacţiunea transfrontalieră între administraţiile publice, întreprinderile şi cetăţenii, prin implementarea infrastructurilor de servicii digitale (DSI) şi a reţelelor de bandă largă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Transporturilor: Vă dăm o veste bună: am semnat astăzi contractul

În perioada 2021 - 2027, CEF Telecom sprijină investiţiile în infrastructuri de conectivitate digitală pe baza unui buget estimat de 31,7 miliarde de euro.

Evenimentul de la jumătatea lunii septembrie se adresează tuturor actorilor interesaţi să participe în programe finanţate din fonduri europene în domeniul securităţii cibernetice şi/sau digital.

Agenda conferinţei online include teme precum prezentarea programului de finanţare Connecting Europe Facility (CEF) Telecom, oportunităţile de finanţare în 2020 - 2021, condiţiile de eligibilitate şi modalităţile prin care CERT-RO îi poate sprijini pe cei interesaţi să aplice la apelurile CEF Telecom deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.