Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetățenii din Venezuela au căzut la mijloc în războiul președinților: De joi, până marți, în toată țara a fost pană de curent

fox news
pana curent venezuela

Procurorul general al Venezuelei, Tarek William Saab, a anunţat marţi deschiderea unei anchete împotriva liderului opoziţiei, Juan Guaido, suspectat de implicare în "sabotarea sistemului electric", informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sebastian Ghiță: ‘O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat’

Venezuela s-a confruntat începând de joi după-masa cu o pană de curent la scară naţională. Marţi, ministrul informaţiilor, Jorge Rodriguez, a afirmat că alimentarea cu energie electrică s-a reluat în toată ţara. AFP nu a putut verifica informaţia, din cauza lipsei comunicaţiilor, dar a confirmat că în capitala Caracas curentul a revenit intermitent şi a precizat că persistă dificultăţile în alimentarea cu apă.

Regimul preşedintelui ales, Nicolas Maduro, susţine că Statele Unite au efectuat o serie de sabotaje împotriva principalei hidrocentrale a ţării, pentru a justifica o intervenţie militară.

Guaido, autoproclamat şef al statului şi recunoscut ca atare de multe ţări occidentale, a acuzat puterea de la Caracas că a provocat pana de curent prin neglijenţă şi corupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.