Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţean bulgar, aflat în trafic în Vama Giurgiu, cercetat penal după ce a refuzat stabilirea alcoolemiei

dosare

Un cetăţean bulgar în vârstă de 49 de ani, depistat în trafic, la volanul unui autoturism, în Vama Giurgiu, cu o alcoolemie de 1,00 miligrame alcool pur în aerul expirat la controlul cu aparatul etilotest este cercetat penal după ce, condus la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu au depistat, în Vama Giurgiu, un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,00 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.