Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţean georgian depistat la Albiţa cu un permis de conducere fals

permis conducere
Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, bărbatul se afla la volanul unui autoturism, înmatriculat în Ucraina.

"În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care a fost descoperit ascuns, în portdocumentul bărbatului, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor polone, având imprimate datele şi fotografia unei alte persoane de naţionalitate georgiană. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a găsit permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră pe teritoriul Republicii Moldova şi că a uitat să-l predea autorităţilor. De asemenea, acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul în cauză este fals ori falsificat", precizează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.