Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţeanul olandez a intrat în tir în timp ce era sub filajul poliţiştilor - El nu ştia acest lucru

Johannes Visscher olandez

Johannes Visscher, olandezul care a omorât-o pe fetița din Dâmbovița ar fi intrat în impact cu un tir chiar în timp ce s-ar fi aflat sub filajul poliţistilor olandezi, potrivit CACAN.ro

Conform informațiilor trecute în raportul întocmit de Parchetul General al Olandei, în momentul producerii accidentului în urma căruia Johannes Visscher a murit, un echipaj al poliției era pe urmele sale. Bărbatul de 47 de ani a intrat cu un BMW decapotabil intenționat într-un tir, care se deplasa regulamentar din sens invers.

Impactul a fost atât de violent, încât tirul s-a răsturnat, iar bolidul individului suspectat că a răpit-o și, ulterior, a ucis-o cu sânge rece pe Adriana Fieraru s-a făcut praf. Șoferul mastodontului a fost rănit, însă, viața lui nu este în pericol.

Citeşte şi: ANSVSA: Pesta porcină a afectat 346 de localităţi din 26 de judeţe, peste 480.000 de porci au fost sacrificaţi

“Olandezul era urmărit de poliție, în momentul când s-a sinucis. Autoritățile așteptau mandatul din România”, au transmis autoritățile olandeze, relatează spynews.ro.

Procurorii olandezi au precizat că maşina poliţiei era la o distanţă apreciabilă de maşina lui Johannes Visscher şi că nu există dovezi că bărbatul ar fi observat că este urmărit.

“Sunt oameni care au văzut accidentul şi şoferul conducea normal, nu în altă direcţie. A fost cu siguranţă o sinucidere. El nu ştia că este urmărit”, a declarat reprezentantul Biroului de Procuratură pentru observator.tv.

“Echipa de monitorizare mergea cu o viteză normală şi la o distanţă apreciabilă faţă de suspect”, au mai transmis autorităţile olandeze. Vă reamintim că accidentul rutier s-a produs ieri după-amiază pe A73, în apropierea orașului Escharen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.