Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţeni străini cu şedere ilegală, depistaţi de poliţiştii de imigrări

igi imigrari

Trei cetăţeni din Bangladesh şi doi din India au fost depistaţi de poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiş, în timpul unei acţiuni desfăşurate, luni, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă de pe teritoriul României, informează Agerpres.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoanele în cauză au intrat legal în ţara noastră, însă la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul României, arată un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Timiş, remis AGERPRES.

Pe numele celor trei bărbaţi din Bangladesh au fost emise decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească voluntar teritoriul României în cel mult 15 zile, în conformitate cu prevederile OUG 194/ 2002, republicată, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Cei doi bărbaţi din India au fost luaţi în custodie publică până la îndepărtarea sub escortă de pe teritoriul României.

Controlul permanent asupra legalităţii şederii în România a străinilor, combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate sunt acţiunile prioritare ale poliţiştilor de imigrări, care contribuie la creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.