Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetățeni străini ascunși în autoutilitare, prinși când încercau să treacă ilegal granița

Facebook
frontiera vama nadlac

Polițiștii de frontieră din Arad au prins în ultimele 24 de ore 53 de cetățeni străini care încercau să treacă ilegal granița ascunși în mai multe autoutilitare, printre mărfurile transportate.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din țară, trei cetățeni români, conducând autoutilitare înmatriculate în România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, instalații și componente auto pentru societăți comerciale din Franța și Italia, conform mediafax.

În urma verificărilor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 38 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost duse la sediul poliției pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India, Egipt, Pakistan și Maroc, intrați legal în România în baza documentelor personale.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, polițiștii de frontieră au controlat o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un cetățean român în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor, au fost descoperite, în compartimentul destinat mărfurilor, 15 persoane. S-a stabilit că este vorba de cetățeni din Pakistan, având vârste între 20 și 49 de ani, fiind intrați legal în România.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.