Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEx PSD a decis: Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiş

psd sigla

Organizaţia Judeţeană a PSD Timiş are, începând de marţi, preşedinte, după ce Comitetul Naţional Executiv al PSD a hotărât ca interimatul în fruntea acesteia să fie preluat de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

ULTIMA ORĂ - Decizia CSM în cazul procurorului 'Portocală'


"Este o decizie a Comitetului Executiv, până la organizarea alegerilor, dar chiar dacă e pe perioadă interimară, presupune multă responsabilitate. PSD Timiş este o organizaţie mare, care nu e uşor de condus. Noi, în Timiş, formăm o echipa solidă care are obligaţia de a duce la bun sfârşit un program asumat în 2016, un program bazat pe nevoile şi dorinţele timişenilor. Vom face în continuare echipă şi ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare încredere că vom duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus'', a declarat preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, într-un comunicat remis, marţi, AGERPRES

PSD Timiş a rămas fără preşedinte după schimbarea din această funcţie a fostului premier Sorin Grindeanu. Dobra va deţine interimatul până la organizarea de alegeri pentru desemnarea unui nou preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.