Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEx PSD, după ce Guvernul și-a angajat răspunderea pe Buget! Ciolacu nu exclude o moțiune de cenzură

Inquam Photos/ George Călin
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a convocat Comitet Executiv al PSD, luni, pentru a stabili dacă partidul va depune o sesizare la CCR sau o moțiune de cenzură, după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pe prioiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

„În ceea ce privește o eventuală sesizare la Curte, o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului. O să vorbesc cu colegii mei astăzi să facem un Comitet Executiv în principal pe această temă în ziua de luni”, a spus Marcel Ciolacu, după plenul din Camera Deputaților, potrivit Mediafax.ro.

Întrebat dacă PSD va depune moțiune de cenzură după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pe buget, Ciolacu a precizat că nu exclude această variantă.

Citește și: Deputații PNL și PMP au scos cartelele de vot la dublarea alocațiilor pentru copii. Reacții dure în plen: 'Papagalule!' / LISTA DE VOT

„Nu este nimic exclus. Cred că ar fi cea mai stufoasă moțiunea de cenzură, dar în acest moment matematic vorbind există o majoritate. În primul rând să vedem forma. O să analizăm în detaliu să vedem exact ce cuprinde bugetul”, a subliniat Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a anunțat că membrii partidului specializați în domeniul economic se vor reuni, miercuri, pentru a analiza bugetul.

„Urmează în cursul zilei de astăzi cu mai mulți colegi din domeniul economic să avem o ședință la partid și să parcurgem întregul buget”, a conchis Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.