Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEx PSD: Lideri judeţeni, împotriva restructurării Guvernului - 'Guvernarea nu se donează' (VIDEO)

PSD

Discuţiile din şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD se anunţă unele tensionate. După ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că social-democraţii iau în calcul restructurarea Guvernului în Parlament, unii lideri din teritoriu se opun acestei mişcări.

Înaintea şedinţei CExN al PSD de luni, de la sediul partidului, doi lideri judeţeni s-au exprimat împotriva restructurării. Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş, şi Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui, afirmă că ar trebui aşteptată moţiunea de cenzură a opoziţiei.

Cei doi susţin că, dacă se doreşte testarea majorităţii PSD în Parlament, ar trebui ca opoziţia să depună o moţiune de cenzură, nu Guvernul să ceară votul de încredere. "Guvernarea nu se donează, se câştigă", a afirmat Valeca.

La sosirea la sediul PSD a făcut declaraţii şi fostul ministru Victor Negrescu: "O să discutăm despre cum putem asigura stabilitatea României, despre funcţia de ăreşedinte al Senatului şi un Guvern eficient. Au fost discutii legate de nevoia de a fi mai puţini miniştri şi probabil se va discuta şi azi."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.