Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE CEX PSD: Viorica Dăncilă acceptă condițiile ALDE și respinge intrarea Pro România la guvernare

psd.ro
dancila

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis luni liderilor filialelor PSD, în ședința CEX din Parlament care se desfășoară la ora transmiterii acestei știri, că „nu se rupe alianța cu ALDE”, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO, premierul fiind deschis la conditiile puse de ALDE. De asemenea, premierul nu dă șanse unei colaborări cu Pro Romania în Guvern pentru că nu are încredere că aceștia își vor menține sprijinul pe termen lung.

„Nu se rupe alianța”, le-a zis Dăncilă liderilor PSD. De altfel, Dancila a zis si la sosirea la sedinta ca nu se rupe coalitia de guvernare. „Mergem ca si pana acum”, le-a mai zis premierul liderilor PSD, semn ca o intrare Pro Romania la guvernare iese din discutie. Dancila le-a mai zis pesedistilor ca trebuie sa analizeze in partid care va fi strategia pe viitor si a dat semnalul ca este de acord cu punctele cerute de ALDE.

Dăncilă a mai zis în ședința CEX că nu are încredere în Pro România ca dacă intră la guvernare PSD se poate baza pe ei pe termen lung și mai bine să guverneze fără ei, au mai zis surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

ALDE a cerut luni „o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa”.

Citește și: Convulsii pe scena politică: 4 formule pentru Palatul Victoria .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.