Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEZ redeschide agențiile din din țară

www.news.ro
Grupul CEZ logo

Compania CEZ anunță că la începutul anului viitor va redeschide agențiile din România. Este vorba despre birourile care lucrează în mod direct cu clienții. În interiorul centrelor de relații cu clienții vor fi aplicate toate regulile anti-Covid, potrivit Mediafax.

Compania CEZ anunță că din luna ianuarie va redeschide Centrele de Relații cu Clienții din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, precum și birourile din Timișoara, Iași și Reșița. Prin intermediul unui comunicat de presă, furnizorul CEZ Vânzare informează că, începând cu 4 ianuarie, se reia relația offline cu publicul.

Decizie publicată în Monitorul Oficial - Ce funcție a primit Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, în Guvernul Cîțu

Decizia a fost luată „pentru a susține trecerea rapidă și facilă în eligibilitate a tuturor clienților care își doresc să acceseze ofertele CEZ Vânzare din piața concurențială”. În paralel, pot fi folosite și canalele de comunicare online.

În centre vor fi respectate toate regulile anti-Covid. Accesul clienţilor va fi permis doar cu mască de protecţie, în interior va intra doar o singură persoană, clienților li se va măsura temperatura și vor fi montate covoare cu dezinfectant și recipiente cu substanțe pentru dezinfectarea mâinilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.