DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Adrian Tudora este noul administrator special al Elcen

CFR Calatori
CFR Tomis Expres vagon tren

Producătorul de energie electrică şi termică Elcen a anunţat joi că Adrian Tudora este noul administrator special al companiei, acesta lucrând în cadrul companiei de 33 de ani.

"Electrocentrale Bucureşti SA (Elcen), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti şi unul dintre cei mai importanţi producători de energie electrică la nivel naţional, anunţă numirea domnului Adrian Tudora în calitate de administrator special al societăţii. Începând cu data de 1 iulie 2021, Adrian Tudora continuă munca în echipa Elcen de pe o poziţie nouă, aceea de administrator special", a anunţat compania.

Adrian Tudora s-a alăturat echipei Elcen acum 33 de ani, la 1 iulie 1988 s-a angajat la Elcen.

"Din această poziţie, Adrian Tudora va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii actuale a companiei: de a se dezvolta în cadrul unui sistem centralizat de încălzire integrat, eficient şi performant, capabil să asigure un serviciu public de calitate în care oamenii să aibă încredere şi care să confere siguranţă energetică, competitivitate şi sustenabilitate pe termen lung. Elcen are un potenţial major de a asigura performanţă economică şi operaţională, iar prin adoptarea unui model de business adaptat pieţei şi cerinţelor actuale şi orientat cu precădere spre satisfacerea aşteptărilor cetăţenilor şi spre asigurarea continuităţii şi calităţii furnizării apei calde şi a căldurii, performanţele sistemului vor creşte, acesta putând deveni soluţia durabilă şi cu cost minim în zonele urbane dens populate, precum Bucureşti", precizează compania.

Potrivit Elcen, sistemul centralizat de încălzire este singura opţiune viabilă pentru Bucureşti şi are avantaje majore în ceea ce priveşte sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, în condiţiile în care marile oraşe, precum Bucureşti, se dezvoltă în ritm accelerat şi devin din ce în ce mai poluate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.