Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj a învins Chindia Târgoviște, scor 4-0, în etapa a 17-a a Ligii 1

www.cluju.ro
CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu, de vineri seară, din etapa a 17-a a Ligii 1. Campioana României a trecut fără probleme de echipa Chindia Târgoviște, cu 4-0, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Ardelenii au început bine meciul, iar în primele minute au avut deja primele ocazii. În minutul 3 a venit și golul, prin tânărul Cătălin Itu. Portarul oaspeților a degajat greșit un balon, acesta a ajuns la jucătorul CFR-ului care a șutat de la marginea careului și a punctat. Golul lui Itu a stabilit și scorul la pauză, dar în partea secundă campioana avea să mai marcheze de trei ori. Mihai Bordeianu a marcat o dublă în mai puțin de 10 minute, minutele 71 și 79. Scorul final, 4-0, a fost stabilit de căpitanul Mario Camora, care punctat după o pasă a lui Alexandru Păun, în minutul 87.

Echipele de start:

CFR Cluj: 87. Arlauskis – 16. Susici, 55. Vinicius, 21. Boli, 45. Camora – 94. Itu, 37. Bordeianu, 19. Culio – 10. Deac, 9. B. Omrani, 18. Costache

Antrenor: Dan Petrescu

Chindia: 25. Aioani – 2. Martac, 4. Benga, 14. Leca, 99. Neciu – 20. Neguț, 22. Rață, 94. Bic, 36. Burlacu – 13. Cerchez, 23. Dumiter

Antrenor: Viorel Moldovan

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

În urma acestui succes, CFR Cluj își asigură primul loc și la finalul etapei a 17-a. Acumulează 34 de puncte, cu 5 peste locul secund, FC Viitorul Constanța. De partea cealaltă, echipa lui Viorel Moldovan rămâne în partea inferioară a clasamentului sezonului regulat. Are 17 puncte și se află pe locul 10, la 9 lungimi de ultima poziție care asigură prezența în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.