Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj - Dinamo Kiev, scor 0-0, într-un meci caritabil

dinamo kiev

CFR Cluj a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Dinamo Kiev, într-un meci caritabil, ale cărui încasări vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Înaintea partidei, pe o scenă în forma hărţii Ucrainei, amplasată la mijlocul terenului şi pe care se aflau 200 de refugiaţi ucraineni, mai multe artiste din ţara vecină, între care Ruslana, fostă câştigătoare a concursului Eurovision, au interpretat câteva melodii.

CFR a avut cele mai mari ocazii în partida de miercuri, în prima repriză prin Păun, al cărui şut a fost respins în bară de portarul Buşcean, iar în partea secundă prin Costache, care a ratat de la 10 metri în min. 64. În min. 65, Sidorciuk l-a faultat în careu pe Costache, dar arbitrul nu a acordat penalty.

Jucătorii au intrat pe teren cu steagul Ucrainei pe umeri. De asemenea, împreună cu arbitrii, au desfăşurat un banner în culorile Ucraine la centrul terenului pe care scria Match for Peace (meci pentru pace) şi #StopWarInUkraine (Stop războiului din Ucraina). De asemenea, în peluza stadionului a fost desfăşurat un banner cu inscripţia ''Stop the War''.

Vlăduţa Lupău şi Iulia Sanina au intonat imnurile României, respectiv Ucrainei şi s-a păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina.

După finalul partidei, Ruslana şi Adela Todoran au interpreta melodia "Imagine" a lui John Lennon, scrie news.ro.

Au evoluat următoarele formaţii:

CFR: Letica - Manea, Bălan, Dimitrov, Fl. Ştefan - Cvek, Păun, Sigurjonsson - Chipciu, Dugandzici, Birligea. Antrenor Dan Petrescu. Au mai jucat Costache, Neguţ, Roger, Itu, Buş, Hoban, Bouhenna.

Dinamo: Buşcean - Dubinceak, Zabarnîi, Sirota, Karavaev - Sidorciuk, Şaparenko, Garmaş - Antiuh, Ţigankov, Besedin. Antrenor Mircea Lucescu. Au mai jucat Boiko, Vivcearenko, Popov, Şepeliev, Burda, Andrievskii.

Dinamo Kiev ar urma să mai dispute astfel de partide caritabile împotriva formaţiilor Borussia Dortmund, FC Basel, Rennes, Austria Viena, Eintracht Frankfurt şi Levski Sofia.

Până acum, echipa lui Lucescu a învins în meciuri amicale pe Legia Varşovia, scor 3-0, şi pe Galatasaray, 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.