Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj este CAMPIOANA României: clujenii scriu ISTORIE în Liga I

Inquam Photos - George Călin
Inquam CFR Cluj supercupă

CFR Cluj a câștigat și acest campionat, după o victorie, în deplasare, la Botoșani, scor 1-0. Golul a fost înscris printr-un autogol de Țigănașu.

Golul a pornit după un corner executat de Deac, în repriza a doua. Burcă a reluat cu capul, Pap era pe fază, dar umărul lui Țigănașu a schimbat traiectoria mingii.

„Este al patrulea sezon consecutiv în care CFR Cluj câștigă campionatul și este şaptelea titlu din istoria sa.

Despărțiți de inamicul invizibil, uniți de aceeași dorință! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru.

Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune.

Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noștri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor și mândria pe care o simțiți în suflet vor șterge suferința îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porților reci și închise de la stadion.

Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vișiniu. Am fost doborâți, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!

NOI SUNTEM CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI!”, au declarat reprezentanții CFR Cluj, pe pagina lor de Facebook.

Echipa de început prezentată de News.ro: FC Botoşani: Pap - Braun, Chindriş (Târşa '82), Şeroni (Tîrcoveanu '62), Ţigănaşu - Caia (Meleke '4), E. Florescu (Patache '82), E. Papa - Ashkovski (Fili '63), Ongenda, Al Mawas. Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson (Hoban '76), Bordeianu, M. Gîdea (Păun '4/Pereira '84) - Deac (Chipciu '85), Debeljuh (Rondon '85), Costache. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaş galben: Camora '79

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi George Neacşu, iar rezervă a fost desemnat Viorel Flueran.

Observator de arbitri a fost Ioan Onicaş.

Din etapa a IX-a mai sunt de disputat meciurile FCSB - Universitatea Craiova şi Academica Clinceni - Sepsi OSK.

Înaintea acestor două meciuri, clasamentul este următorul:

Clasament: 1. CFR Cluj - 51 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi – 37, 4. Universitatea Craiova – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.