Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR: Două trenuri au fost redirecționate din cauza deraierii unui vagon de marfă

Mediafax
tren deraiat

Deraierea unui vagon a determnat CFR să cupleze și să redirecționeze trenurile IR 1676 si 75-2 pe ruta ocolitoare Arad - Timisoara - Lugoj - Ilia - Simeria, stație din care cele doua trenuri isi vor relua traseul normal, pentru mentinerea continuitatii traficului între Simeria și Arad. La aceasta ora personalul feroviar acționeaza între stațiile Ilteu și Săvârșin, în zona trecerii la nivel de la km 550+400, pentru repunerea pe sina a unui vagon deraiatde un boghiu, anunță CFR SA într-un comunicat.

Citește și: Gigi Becali și-a chemat fina în fața judecătorilor- Suma uriașă pe care i-o datorează Gabriela Firea

Deraierea vagonului din compunerea unui tren privat de marfă s-a produs în urmă unei coliziuni cu un camion încărcat cu nisip, al cărui conducător auto nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel situată pe firul I, între stațiile Ilteu și Săvârșin.

Compania precizează că traficul feroviar este închis la această oră, între staţiile Ilteu și Săvârșin, din cauza accidentului rutier.

Personalul feroviar de specialitate al Regionalei CF Timișoara a retras deja în stația Săvârșin celelalte vagoane din compunerea trenului de marfă, iar pentru repunerea pe șină a vagonului deraiat se va acționa cu un vagon de ajutor cu vinciuri hidraulice, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în condiții de siguranță pe firul I, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la km 550+400, firul II fiind închis pentru lucrările de reabilitare aflate în desfășurare.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

Pentru menținerea continuității traficului feroviar de călători între Simeria și Arad, trenurile IR 1676 și IR 75-2 circulă cuplate din stația Arad pe ruta ocolitoare Arad -Timișoara - Lugoj - Ilia, stație din care cele două trenuri își vor relua traseul normal, iar pentru călătorii din trenul R 2043, care circulă în relația Simeria - Arad, se asigură transbordare auto din stația Ilteu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.