Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR, oferte inedite pentru indragostiti de Dragobete. Veti avea o ocazie unica

wandaufkleber.com

CFR si Gara de Nord vin u o serie de oferte inedite pentru indragostiti de Dragobete. Pe 24 februarie cuplurile vor putea achizitona bilete de tren la jumatate de pret, dar asta nu e tot. In Gara de Nord veti putea face declaratii de dragoste de la megafonul garii.

„Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”este oferta CFR care reduce 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la cumpărarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, îndrăgostiţii au posibilitatea să-şi declare public dragostea, la megafonul din Gara de Nord. "Declaraţii de dragoste… la megafon!" este un eveniment creat pe Facebook, la care se pot înscrie cei care doresc să-i facă o surpriză persoanei iubite sau chiar să pună la cale o cerere în căsătorie altfel. Mesajele de dragoste se pot posta până la data de 24 februarie, ora 18:00, conform regulamentului, potrivit romaniatv.net.

Sărbătoarea de Dragobeteva fi marcată anul acesta în Gara de Nord si printr-o veritabilă demonstraţie de tango. Pasionaţi ai dansului, membrii Şcolii Urquiza, vor transpune în paşi de TANGO povestea de dragoste dintre frumoasa ZARAZA şi Cristian Vasile, ultimul trubadur al Bucurestiului anilor ’50. Romanţa de altă dată şi dansul pasiunii vor răsuna pentru o oră în incinta Gării de Nord, pe peronul central, se mai arata intr-un comunicat al CFR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.