Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR SA: Circulaţia feroviară, redeschisă în halta Diosig

cfr

Circulația feroviară s-a reluat, marți, pe raza Hm Diosig, la patru ore după ce vagonul unui tren s-a răsturnat.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a transmis că circulația feroviară pe raza Hm Diosig a fost reluată la ora 15.46.

„Echipele de intervenție ale SRCF Cluj au acționat în hm. Diosig cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea vagonului răsturnat, iar la ora 15.46 a fost redeschisă circulația trenurilor de călători, pe linia 2. Menționăm faptul că, personalul de intervenție va acționa în continuare în hm Diosig, pentru repunerea pe șină a celor 2 vagoane deraiate, retragerea lor în stație și asigurarea gabaritului și pe linia 4”, informează CFR.

Traficul feroviar a fost oprit pe raza haltei Diosig până la ora 15.46, ca urmare a răsturnării unui vagon și a deraierii a altor două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, în timpul manevrei garniturii de la linia 4 la linia 2.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, trenul privat de marfă, care aparține operatorului privat Cargo Trans Vagon, are în compunere 12 vagoane goale, iar în timpul manevrei trenului, de la linia 4 la linia 2 din halta Diosig, un vagon s-a răsturnat, iar alte două au deraiat.

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători, Regionala Cluj asigură transbordarea pasagerilor din trenurile 10604, tren privat, și R 6812 CFR Călători, care tranzitau halta Diosig, cu mijloace auto, între stațiile Săcuieni Bihor - Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.