Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR se apucă de consolidarea liniilor de cale fertă și scoate la licitație 1461 de kilometri de infrastructură feroviară

Agerpres
cale ferata sine

Compania Naţională de Căi Ferate CFR alocă un buget de maximum 4,2 miliarde lei pentru lucrări de întreţinere a infrastructurii feroviare, pe o lungime totală de 1.461 de kilometri, iar în acest sens anunţă lansarea unei licitaţii publice pentru care se pot transmite oferte până la data de 31 martie 2022, conform Agerpres.

Proiectul privind derularea de lucrări de întreţinere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii are drept scop readucerea liniilor în parametri proiectaţi şi circulaţia trenurilor cu vitezele iniţiale de maximum 120 km/h.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru, împărţit în opt loturi, este de minimum 1.001.483.640 lei (fără TVA) şi de maximum 4.216.621.320 de lei (fără TVA), iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Potrivit unui comunicat al operatorului naţional feroviar, acordurile-cadru aferente celor opt sucursale regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa) se vor derula pe o perioadă de 4 ani şi au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate).

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 31 martie 2022, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 15:00.

Anunţul de participare este disponibil în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.