Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chancel Mbemba (Marseille) spune că el şi colegii săi n-au ştiut că este suficientă o remiză pentru ca ei să meargă mai departe în cupele europene

News.ro
minge fotbal poarta

Jucătorul echipei Olymnpique Marseille, Chancel Mbemba, a declarat pentru RMC Sport că el şi colegii săi nu au ştiut că o remiză cu Tottenham era suficientă pentru ca ei să meargă mai departe în cupele europene, potrivit news.ro.

“Pe teren noi nu am ştiut, dar cei de pe bancă ştiau. Nu a existat comunicare. Suntem supăraţi din cauza a ce s-a întâmplat pe final, dar nu uam ştiut. Este greşeala noastră”, a spus Mbemba.

Marţi seară, Olympique Marseille a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Tottenham. Mbemba a înscris în minutul 45+2, iar Tottenham a egalat prin Lenglet ’54. Însă în minutul 90+5 Tottenham a marcat din nou, prin Hojbjerg. La cealaltă partidă din grupă, Sporting – Frankfurt, scorul a fost 1-2 (goluri marcate de Gomes ’39 / Kamadaa ’62 – penalti, Muani ’72). Dacă nu ar fi primit gol pe final, Marseille ar fi ajuns în Liga Europa încheind grupa pe locul 3.

Din grupa D, s-au calificat în optimile Ligii Campionilor Tottenham şi Frankfurt, iar Sporting a ajuns în Liga Europa. Marseille a încheiat grupa pe ultimul loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.