Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Charlie Ottley a aflat de la STIRIPESURSE.RO că a fost decorat de Klaus Iohannis: Absolut încântat și fără cuvinte

Charlie Ottley

Prezentatorul „Wild Carpathia”, Charlie Ottley, a fost decorat, miercuri, de președintele Klaus Iohannis. Vedeta TV a aflat de la STIRIPESURSE.RO de distincția oferită de Klaus Iohannis și a oferit și o reacție.

„Astfel, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la promovarea imaginii ţării noastre, pentru înțelegerea și interesul manifestate față de civilizația şi cultura românească, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria F-„Promovarea culturii”, domnului Ottley Charlie, scriitor, jurnalist şi regizor, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord”, a transmis, miercuri, Președinția.

Citește și: Ludovic Orban rămâne președintele Camerei Deputaților. Curtea Constituțională a respins sesizarea AUR

Ottley a fost lăsat fără cuvinte de gestul președintelui României, când a aflat, de la STIRIPESURSE.RO, că i s-a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria F-„Promovarea culturii”.

”Absolut încântat și fără cuvinte (ceea ce este neobișnuit) să fiu premiat cu Ordinul României în această după-amiază. Îi mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru această onoare extraordinară și pentru că m-a considerat o parte din această țară incredibilă.”, a precizat  Charlie Ottley.

Citește și: Marcel Ciolacu anunță un cutremur provocat de Florin Cîțu: Vrea să vândă – pe nimic! – cele mai puternice companii de stat!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley este liderul echipei „Wild Carpathia”, care a filmat o trilogie documentară care a fost difuzată la nivel internaţional, inclusiv în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.