Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ChatGPT se schimbă radical: va semăna din ce în ce mai mult cu un om

chatgpt

OpenAI face un salt mare cu ChatGPT 5. Acesta va fi capabil să imită inteligența umană. ChatGPT 5 promite rezultate mai fiabile și o personalizare mai bună în interacțiunea cu oamenii. ChatGPT 5 gestionează mai bine informații diverse cum ar fi textul, imaginile și sunetele, informează Mediafax.

ChatGPT 5 e un pas semnificativ spre crearea unei inteligențe artificiale capabile să imite și să înțeleagă gândirea umană. OpenAI promite ca această tehnologie va duce interacțiunea noastră cu mașinile inteligente la alt nivel, conform alephnews.ro.

Cu ce vine nou GPT5?

Va oferi rezultate mai fiabile și o personalizare îmbunătățită, mai detaliată a interacțiunii. De asemenea, se așteaptă ca noul model să gestioneze mai bine informații diverse, precum text, imagini și sunete, fiind astfel mai versatil în interacțiunea cu utilizatorii.

O inteligență artificială „mână în mână” cu inteligența umană

OpenAI face un pas important cu ChatGPT 5, cel mai avansat chatbot al lor. Aceasta face parte din efortul lor de a crea o inteligență artificială care să imite gândirea umană.

Recent, s-a vorbit mult despre GPT-5, un model de limbaj generativ pre-instruit care urmează GPT-4, versiunea anterioară a chatbot-ului. Este privit ca o piatră de temelie către inteligența artificială generală. Practic, este o mașină capabilă să gândească asemenea unui om.

Cu toate acestea, nu avem o dată precisă de lansare pentru acest model. Pregătirea lui necesită o cantitate semnificativă de date, iar planul OpenAI este să utilizeze atât seturi publice, cât și date de proprietate pentru antrenament.

De asemenea, s-a menționat și GPT-6, o versiune ulterioară care urmează să fie și mai avansată. În comparație cu predecesorul său, GPT-5 ar trebui să depășească GPT-4 Turbo, versiunea anterioară lansată recent, oferind îmbunătățiri în înțelegerea întrebărilor și manipularea informațiilor complexe.

Desigur, rămâne de văzut cât de eficient va fi ChatGPT 5 și cum va evolua tehnologia AI în viitorul apropiat. Concluzia este că suntem pe cale să explorăm noi orizonturi ale inteligenței artificiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.