Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cheloo a IZBUCNIT în APĂRAREA lui Colțescu: Românii sunt PREA MICI să fie discriminați

cancan,ro
cheloo

Cântărețul Cheloo sare în apărarea lui Sebastian Colțescu, după scandalul de rasism care a devenit unul internațional. Cheloo face o listă a momentelor în care România a fost discriminată, dar în care nu s-au luat măsuri.

"România - Franța, 13.02.2002. Francezii ne-au făcut "țigani" - nu a fost considerat rasism.

Citește și: Președintele Consiliului Fiscal SPULBERĂ speranțele pentru 2021: Când va avea loc REVENIREA la PIB-ul de dinainte de pandemie

 

Irina Begu - Caroline Garcia, primul tur al turneului de la Charleston, 2016. „Nu pot să cred că mă bate o țigancă”, declară Caroline Garcia la finalul partidei - nu a fost considerat rasism.

CFR Cluj - Slavia Praga, 20.08.2019. Suporterii echipei adverse scandează "țiganii, țiganii" - meciul continuă, nu e considerat rasism.

Napoli - Steaua București, 2010. Italienii ne spun că suntem "o rasă de rahat, neam de țigani de rahat" - partida se joacă, nu este considerat rasism.

Simona Halep - Sloane Stephens, 10.06.2018. Halep câștigă Roland Garros. "O româncă a câştigat la Roland Garros", este mesajul care însoţeşte fotografia, iar personajul care apare în caricatură strigă pe străzi: "Fiare vechi, fiare vechi" - "doar o caricatură", nu e considerat rasism.

Sebastian Colțescu spune "dă-i cartonaș lu ăla negru", fără conotație denotativă. Partida PSG - Bașakșehir se oprește, jucătorii ies de pe teren, toată lumea îl molestează și este acuzat de rasism.

Românii sunt prea mici ca să fie discriminați rasial", scrie Cheloo pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.