Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea a semnat cu fundașul Cucurella de la Brighton

Chelsea FC
chelsea fc

Echipa engleză de fotbal Chelsea Londra l-a transferat pe fundașul spaniol Marc Cucurella de la Brighton & Hove Albion, cu un contract pe șase ani, au anunțat vineri ambele cluburi din Premier League, anunță mediafax.

Detaliile financiare nu au fost dezvăluite, dar Brighton a declarat că clubul va primi o sumă record pentru acest transfer. Presa britanică a relatat că cele două cluburi au ajuns la un acord în valoare de până la 63 de milioane de lire sterline (76,46 milioane de euro) pentru jucătorul de 24 de ani.

„Sunt foarte fericit. Este o mare oportunitate pentru mine să mă alătur unuia dintre cele mai bune cluburi din lume și voi munci din greu pentru a fi fericit aici și pentru a ajuta echipa", a declarat Cucurella pentru site-ul lui Chelsea.

Cucurella, care are o selecție pentru Spania, s-a alăturat lui Brighton în 2021 de la Getafe, echipă din LaLiga. El a avut 35 de apariții în campionat pentru echipa lui Graham Potter, care a terminat pe locul nouă în campionat în sezonul trecut.

„Nu am vrut să-l pierdem pe Marc, dar el a vrut să aibă ocazia de a juca fotbal în Liga Campionilor, în vederea accelerării progresului, în vederea selecționării în echipa Spaniei pentru Cupa Mondială", a declarat Potter pentru site-ul lui Brighton.

„Bineînțeles că suntem dezamăgiți de plecarea lui Marc, dar îi urăm succes în viitor... A fost o plăcere absolută să lucrăm cu el în ultimele 12 luni".

Cucurella devine a treia achiziție a lui Chelsea, după ce l-a adus pe fundașul Kalidou Koulibaly de la Napoli și pe atacantul englez Raheem Sterling de la Manchester City.

Chelsea, care a terminat pe locul trei în campionat sezonul trecut, își începe noua campanie cu o deplasare la Everton, sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.