Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea are mulţi jucători indisponibili pentru meciul cu Zenit Sankt Petersburg

chelsea

Chelsea are mulţi fotbalişti indisponibili pentru meciul cu Zenit Sankt Petersburg, ultimul din faza grupelor Ligii Campionilor, mijlocaşul Mateo Kovacic intrând în izolare după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, în timp ce alţi patru jucători sunt accidentaţi, a indicat marţi antrenorul Thomas Tuchel, citat de Reuters, anunță Agerpres.

Kovacic, care are cinci pase decisive în campionat, revenise pe gazon după ce a ratat opt meciuri ale lui Chelsea în toate competiţiile, din cauza unei accidentări la coapsă.

"Mateo a fost ieri la antrenament cu un zâmbet larg şi a fost o mare plăcere să-l avem din nou printre noi, însă astăzi a fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi este în izolare", le-a declarat Tuchel ziariştilor înaintea meciului de miercuri.

"Ştiam că acest lucru (mai multe cazuri de Covid - n. r.) s-ar putea întâmpla şi nu sunt mulţumit de asta, nu doar ca antrenor, dar şi ca om. Aceasta e însă realitatea în acest moment, aşa că trebuie să fim pregătiţi să ne adaptăm şi să asigurăm sănătatea oamenilor", a spus tehnicianul.

Ben Chilwell şi N'Golo Kante, ambii accidentaţi la genunchi, Trevoh Chalobah (coapsă) şi Jorginho (spate) sunt şi ei indisponibili pentru întâlnirea de miercuri.

Kai Havertz a ieşit şchiopătând la pauza meciului de campionat pierdut în weekend pe terenul lui West Ham United (2-3), însă germanul a reluat marţi antrenamentele.

Tuchel s-a plâns că Chelsea este foarte solicitată din cauza accidentărilor şi a programului încărcat, echipa fiind nevoită să joace alte şase meciuri până la sfârşitul anului după întoarcerea din Rusia.

"Din cauza accidentărilor, suntem în dificultate pe unele posturi, cum este cel de mijlocaş central, dar meciul de mâine nu este o problemă în ce priveşte suprasolicitarea", a adăugat Tuchel. În opinia sa, problema este meciul de sâmbătă cu Leeds United, "o echipă cu un joc intens care s-a pregătit pentru această partidă".

Deja calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Chelsea, deţinătoarea trofeului, este lider în Grupa H, cu 12 puncte, câte are şi a doua clasată, Juventus Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.