Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea lansează o investigaţie privind presiunile asupra angajaţilor săi

Chelsea FC
chelsea fc
Un raport publicat miercuri de New York Times a dezvăluit că foşti şi actuali angajaţi ai departamentului de marketing al lui Chelsea au reclamat ''o cultură toxică la locul de muncă'', care a condus la plecarea a celor puţin zece persoane.

Conform documentului, Richard Bignell, fostul şef al canalului Chelsea TV, s-a sinucis în luna ianuarie, iar medicul legist a consemnat în certificatul medico-legal că moartea lui este legată de pierderea locului de muncă.

Un grup condus de Todd Boehly şi Clearlake Capital a achiziţionat Chelsea în luna mai, după ce Roman Abramovici a scos clubul la vânzare în urma invadării Ucrainei de către Rusia.

''Noul consiliu al clubului crede cu tărie într-un mediu de muncă şi o cultură corporativă care dă putere angajaţilor săi şi se asigură că se simt în siguranţă, incluşi, apreciaţi şi de încredere, se arată într-un comunicat al Consiliului de administraţie al lui Chelsea. Au fost făcuţi primii paşi de către noii proprietari pentru a insufla un mediu în concordanţă cu valorile noastre. Inima noastră este alături de întreaga familie a lui Richard. Decesul lui a fost profund resimţit de colegii săi de la club şi în întreaga comunitate de fotbal. Clubul a numit o echipă de examinare externă pentru a investiga acuzaţiile care au fost făcute sub proprietatea anterioară''.

Todd Boehly şi Clearlake Capital au cumpărat gruparea de pe Stamford Bridge cu 4,25 miliarde de lire sterline, din care suma de 2,35 miliarde de lire sterline (2,73 miliarde de euro) va fi destinată pentru ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.