Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea Londra cere cu insistenţă guvernului britanic să autorizeze vânzarea de bilete în ciuda îngheţării activelor sale ca urmare a sancţiunilor impuse

sportsgrindentertainment.com
Chelsea

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a cerut cu insistenţă, luni, guvernului britanic să autorizeze vânzarea de bilete în ciuda îngheţării activelor sale ca urmare a sancţiunilor impuse proprietarului rus Roman Abramovici, informează AFP, citat de Agerpres.

"Noi cerem guvernului să permită suporterilor noştri să aibă acces la bilete", a anunţat clubul într-un comunicat dat publicităţii luni.

"O serie de reuniuni au loc în fiecare zi pentru a găsi o soluţie. De altfel, Premier League şi FA (federaţia engleză de fotbal) discută şi cu guvernul pe subiectul problemelor de integritate sportivă ridicate de această situaţie dacă nu autorizează suporterii să asiste la meciuri", se arată în comunicat.

Toate bunurile miliardarului rus Abramovici în Marea Britanie au fost îngheţate, începând cu clubul Chelsea, a cărui vânzare, între alte consecinţe, a fost suspendată.

Numele miliardarului rus figurează pe lista britanică a sancţiunilor vizând conturile şi companiile magnaţilor pro-Kremlin, Abramovici fiind descris ca un oligarh cu o legătură strânsă de decenii cu preşedintele rus Vladimir Putin. Abramovici a dezminţit însă astfel de legături.

De asemenea, Premier League a anunţat sâmbăta trecută că i-a retras lui Roman Abramovici licenţa de conducător de club.

Printre restricţiile impuse de guvernul britanic echipei londoneze, care a limitat şi veniturile sale, figurează, de asemenea, o limită de 24.000 de euro de meci pentru organizarea deplasărilor echipei. Chelsea urmează să se deplaseze miercuri la Lille pentru meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Purtătorul de cuvânt al premierului britanic a apreciat "total deplasat" faptul că suporterii lui Chelsea scandează constant numele proprietarului rus Roman Abramovici.

"Suntem conştienţi de forţa sentimentelor din jurul echipei, dar acest lucru nu scuză atitudinea deplasată total în acest moment", a spus oficialul britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.