Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea Londra s-a calificat în finala Cupei Ligii engleze de fotbal, după victoria în fața echipei Tottenham Hotspur (video)

sportsgrindentertainment.com
Chelsea

Echipa Chelsea Londra şi-a validat bietul pentru finala Cupei Ligii engleze de fotbal, învingând în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Tottenham Hotspur, miercuri seara, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, conform Agerpres.

Învingătoare cu 2-0 în meciul tur, disputat în data de 5 ianuarie pe Stamford Bridge, Chelsea s-a impus şi în manşa secundă, graţie golului marcat în prima repriză de internaţionalul german Antonio Rudiger (18).



Elevii antrenorului Thomas Tuchel se vor lupta pentru trofeu cu câştigătoarea duelului dintre FC Liverpool şi Arsenal Londra, care se vor înfrunta în prima manşă, joi seara pe stadionul Anfield, returul fiind programat pe 20 ianuarie.

Prevăzută iniţial pe Emirates Stadium din Londra, săptămâna trecută, confruntarea dintre Arsenal şi Liverpool a fost amânată cu o săptămână, iar ordinea meciurilor a fost inversată, din cauza numărului prea mare de jucători indisponibili din lotul "cormoranilor", în special din cauza infectărilor cu Covid-19.

Finala Cupei Ligii engleze este programată pe 27 februarie, pe stadionul Wembley din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.