Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelsea: Thomas Tuchel nu a avut contacte cu Ousmane Dembele

These Football Times
Thomas Tuchel

Antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a negat că ar fi avut contacte pentru a-l transfera pe Ousmane Dembele, fotbalistul lui FC Barcelona, în mercato din luna ianuarie, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Germanul a fost antrenorul lui Dembele la Borussia Dortmund în sezonul 2016-2017 şi au existat informaţii despre negocieri de ultim moment între Chelsea şi Barcelona în legătură cu transferul jucătorului francez, al cărui contract se încheie pe 30 iunie.

"Sunt mulţumit pentru că a fost o perioadă de transferuri liniştită. Dar nu, nu am vorbit cu Dembele, nu l-am contactat", a spus Tuchel.

Dembele a avut cel mai bun sezon din cariera sa cu Tuchel antrenor. Francezul a reuşit atunci mai mult de zece goluri şi zece pase decisive în toate competiţiile, a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, a fost ales cel mai bun debutant în Bundesliga şi inclus în unsprezecele ideal al campionatului, fiind ales de asemenea "Golden Boy" al anului.

După ce a refuzat să plece sau să-şi prelungească înţelegerea, Dembele nu a fost convocat pentru ultimele două meciuri ale echipei, iar presa spaniolă a afirmat că el ar putea să nu mai joace pentru Barca.

FC Barcelona l-a transferat pe Dembele de la Dortmund, în vara anului 2017, când s-a grăbit să aducă un înlocuitor după plecarea lui Neymar la Paris Saint-Germain, club care a achitat clauza de 222 milioane de euro din contractul atacantului brazilian cu clubul de pe Camp Nou.

Barca a plătit atunci 105 milioane euro în schimbul lui Dembele, plus alte 40 milioane bonusuri, însă francezul a marcat doar 31 de goluri în 129 de meciuri disputate, evoluţiile sale fiind influenţate de accidentările repetate, care l-au ţinut departe de gazon lungi perioade de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.