Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cher s-a oferit să ajute Serviciul Poştal American, însă eforturile i-au fost zădărnicite de un manager local

ccakids.com
cher

Cântăreaţa şi actriţa Cher, îngrijorată de atacurile lui Donald Trump la adresa Serviciului Poştal American, s-a oferit să ajute compania, ca voluntar, însă eforturile i-au fost zădărnicite de un manager local, care i-a spus că trebuie să îi verifice trecutul, potrivit news.ro.

Starul a luat legătura iniţial cu două sucursale poştale din Malibu, unde locuieşte, şi a fost îndrumată să discute cu un coordonator.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

„Am spus: «Bună, sunt Cher şi aş vrea să ştiu dacă acceptaţi voluntari”, a scris Cher pe Twitter. Însă coordonatorul oficiului poştal a informat-o pe artistă că este necesară verificarea istoricului ei.

Ea a revenit pe Twitter: „Nu mă ajută nimeni cu oficiul poştal? Nu glumesc... aş putea să fiu voluntar la oficiul meu poştal”.

Un reprezentant al US Postal Service a spus că, în mod normal, compania nu acceptă voluntari, notează AFP.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

Serviciul este prins într-o controversă politică după ce preşedintele Donald Trump a pus sub semnul întrebării siguranţa votului prin corespondenţă în perioada pandemiei de Covid-19.

Pe lângă succesul său în muzică şi film, Cher, în vârstă de 74 de ani, este cunoscută pentru activismul său, participând la numeroase campanii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.